Συνάντηση εργασίας για την πρωτοβουλία “Aegean Cuisine”

  • Aegean Cuisine.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο συνέχισης της πρωτοβουλίας Aegean Cuisine που στοχεύει στην προώθηση των επιχειρήσεων που αναδεικνύουν την ιδιαίτερα πλούσια γαστρονομική παράδοση του Αιγαίου, παράγουν ή και εμπορεύονται χαρακτηριστικά τοπικά παραγόμενα προϊόντα και γενικότερα προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες οινογαστρονομίας σε ποιοτικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου συνάντηση συνεργασίας στα γραφεία του ΚΕΚ. Γ. Γεννηματάς.
Σκοπός της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός επιμορφωτικών σεμιναρίων των ενταγμένων στη σχετική πρωτοβουλία επαγγελματιών σε θέματα όπως : Αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα, Προώθηση και διαχείριση τοπικών παραγόμενων προϊόντων, Βιωσιμότητα επιχειρήσεων εστίασης και Εσωστρεφής κοινωνία – Εξωστρεφείς επιχειρήσεις «Αλλάζοντας Νοοτροπία».
Τα επιμορφωτικά προγράμματα θα γίνουν σε συνεργασία με τη ΔΕΤΑΠ, την Λέσχη Αρχιμαγείρων Νοτίου Αιγαίου, καθώς και άλλων σχετικών φορέων και θα ενταχθούν στο έργο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ««Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης ενηλίκων» τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες που υλοποιεί το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δ.Σ του ΚΕΚ κα. Λίνα Παπατσή, η Γραμματέας του Δ.Σ. της Δ.ΕΤ.Α.Π. κα. Μαριτάνα Αλακιώτου και ο πρόεδρος του Δ.Σ της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Νίκος Χριστοφόρου.