Επιμορφωτικά σεμινάρια για την εστίαση

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε η υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων στη Ρόδο και στη Κάλυμνο για επαγγελματίες του χώρου της εστίασης. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα πλαίσια του έργου «Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης για ανέργους, εργαζομένους και αυτοαπασχολούμενους» σε συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων.
Τα προγράμματα που υλοποιούνται αυτό το διάστημα είναι : α) Νέες τάσεις στο χώρο της εστίασης, Σύνθεση καταλόγου – Τέχνη ποιότητα & φαντασία στο τραπέζι (food styling), β) Παραδοσιακή αρτοποιία & ζαχαροπλαστική και γ) Αυθεντική παραδοσιακή τοπική κουζίνα σε χώρους εστίασης.
Νέα προγράμματα στο χώρο της εστίασης θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, όχι μόνο στη Ρόδο αλλά και σε άλλα νησιά όπως Κω, Κάρπαθο, Λέρο, Πάτμο.
Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν ενώ στο τέλος κάθε επιμορφωτικού σεμιναρίου εκδίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Πρέπει να τονιστεί η συμβολή της ΕΠΑ.Σ του Ο.Τ.Ε.Κ για την υλοποίηση των προγραμμάτων τόσο σε υποδομές όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.
Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της εστίασης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΚ Γεννηματάς τηλ. 2241070615 που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου, ή στη διεύθυνση www.katartisi-pnai.gr ή με τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων.